Shëndetësia

Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel per ndihme urgjente!!!Babai, axha, daja, miku yne, Idriz Bajrami, ka nevoje per ndihmen tone. Idriz Bajrami, eshte diagnostifikuar me semundje te rende te Leukimis dhe ka nevoj per sherim jashte vendit. Per momentin Idrizi ndodhet ne nje spital ne Gjermani...

E papritura në operacion: I merr flakë gjoksi gjatë ndërhyrjes së mjekëve

Një burrë mori flakë gjatë një operacioni në zemër, zbuluan kirurgët. Sasitë e mëdha të oksigjenit dhe anestezisë rridhnin nga një vrimë e pacientit në mushkëri dhe, kur një nga mjetet e kirurgut e preku, shpërtheu një zjarr i vogël. Mjekët në spitalin e Austin në...

Kushtet e mjerueshme: Dy gra vendosen në një shtrat në Gjinekologji

Dy gra vendosen në një shtrat në repartin e Gjinekologjisë. Për shkak të numrit të madh të pacientëve në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike ka raste kur dy pacientë duhet të qëndrojnë në një shtrat. Ndonëse pacientët detyrohen t’i ndajnë shtretërit me pacientë të...

Ushqimet që po ju vrasin ngadalë

A e dini se ka ushqime që i konsumoni çdo ditë dhe që po ju vrasin ngadalë? Shumica prej nesh kanë një numër të këtyre ushqimeve në menynë e përditshme, por nëse i përzieni të gjitha këto, do të merrni një kombinim vdekjeprurës. Prandaj, duhet të filloni të bëni...

Ma shum se 20 vite martes Zoti me dhuroi Femi, kush me uron zoti i dhashte a’të që i mungon

Pas 18 vitesh martes Zoti me dhuroi nje djale. Kush me uron zoti i dashte ate qe i mungon, Ma shum se 20 vite martes dhe deri me tani nuk deshi Zoti qe te kem femije, mirepo si thone kush pret ne fund do ti shperblehet durimi dhe keshtu ndodhi edhe me mua,Ma shum se...

Simptoma seksuale e kancerit të prostatës që nuk duhet ta injoroni

Kanceri në prostatë është ndër llojet më të zakonshme të kancerit te meshkujt. Kjo sëmundje e prek prostatën, e cila është gjëndër e vogël që gjendet në legenin e meshkujve. Nuk është gjithmonë e lehtë ta dini nëse jeni të rrezikuar nga ky lloj kanceri, pasi që...

Ma shum se 20 vite martes Zoti me dhuroi Femi, kush me uron zoti i dhashte a’të që i mungon

Pas 18 vitesh martes Zoti me dhuroi nje djale. Kush me uron zoti i dashte ate qe i mungon, Ma shum se 20 vite martes dhe deri me tani nuk deshi Zoti qe te kem femije, mirepo si thone kush pret ne fund do ti shperblehet durimi dhe keshtu ndodhi edhe me mua,Ma shum se...

Simptoma seksuale e kancerit të prostatës që nuk duhet ta injoroni

Kanceri në prostatë është ndër llojet më të zakonshme të kancerit te meshkujt. Kjo sëmundje e prek prostatën, e cila është gjëndër e vogël që gjendet në legenin e meshkujve. Nuk është gjithmonë e lehtë ta dini nëse jeni të rrezikuar nga ky lloj kanceri, pasi që...

Ushqimet që po ju vrasin ngadalë

A e dini se ka ushqime që i konsumoni çdo ditë dhe që po ju vrasin ngadalë? Shumica prej nesh kanë një numër të këtyre ushqimeve në menynë e përditshme, por nëse i përzieni të gjitha këto, do të merrni një kombinim vdekjeprurës. Prandaj, duhet të filloni të bëni...

Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel per ndihme urgjente!!!Babai, axha, daja, miku yne, Idriz Bajrami, ka nevoje per ndihmen tone. Idriz Bajrami, eshte diagnostifikuar me semundje te rende te Leukimis dhe ka nevoj per sherim jashte vendit. Per momentin Idrizi ndodhet ne nje spital ne Gjermani...

E papritura në operacion: I merr flakë gjoksi gjatë ndërhyrjes së mjekëve

Një burrë mori flakë gjatë një operacioni në zemër, zbuluan kirurgët. Sasitë e mëdha të oksigjenit dhe anestezisë rridhnin nga një vrimë e pacientit në mushkëri dhe, kur një nga mjetet e kirurgut e preku, shpërtheu një zjarr i vogël. Mjekët në spitalin e Austin në...
Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel per ndihme urgjente!!!Babai, axha, daja, miku yne, Idriz Bajrami, ka nevoje per ndihmen tone. Idriz Bajrami, eshte diagnostifikuar me semundje te rende te Leukimis dhe ka nevoj per sherim jashte vendit. Per momentin Idrizi ndodhet ne nje spital ne Gjermani...

Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel per ndihme urgjente!!!Babai, axha, daja, miku yne, Idriz Bajrami, ka nevoje per ndihmen tone. Idriz Bajrami, eshte diagnostifikuar me semundje te rende te Leukimis dhe ka nevoj per sherim jashte vendit. Per momentin Idrizi ndodhet ne nje spital ne Gjermani...

Ushqimet që po ju vrasin ngadalë

Ushqimet që po ju vrasin ngadalë

A e dini se ka ushqime që i konsumoni çdo ditë dhe që po ju vrasin ngadalë? Shumica prej nesh kanë një numër të këtyre ushqimeve në menynë e përditshme, por nëse i përzieni të gjitha këto, do të merrni një kombinim vdekjeprurës. Prandaj, duhet të filloni të bëni...

Gjej lajmin tënd të preferuar

LAJME

SPORT

TEKONOLOGJI

EKONOMI

SHENDETESI

MAGAZINA