Lajmet e Fundit

Kjo është lista përfundimtare e kandidateve për deputet nga PDK në Dragash

Portali Kohapress.info ka siguruar listen finale të Kandidateve për Deputet të Partis Demokratke të Kosoves.

Beni Kizolli : Ndryshimi është i mundshem me bashkimin e forcave

Brenda një viti me aktivitet dhe qëndrimet tona si Lëvizje për Drejtësi, kontribuuam dhe ushqyem frymën e ndryshimit. Ndryshimi është e nevojshëm, sepse qytetarit do ua kthehet shpresa, Ndryshimi është e nevojshëm, sepse kapja e shtetit do të c ’kapet Tani vendimi ynë...

Pjesëtarë të familjes Jashari i bashkohen AKR’së

Kreu i AKR-së Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se kësaj partie i janë bashkuar disa figura të reja. Përmes një postimi në Facebook, Pacolli tha se AKR-së sot ju bashkuan pjesëtarët e familjes Jashari nga Prekazi. “Gjithmonë kënaqësi të jem në mesin e njërëzve që...

Përkrahja për LDK’në: Adelina i përgjigjet lexuesit që e quajti “pevaçicë”

Këngëtarja Adelina Ismaili, që njihet për bindjet e saj politike, i është përgjigjur një lexuesi të Gazetës Express rreth përkrahjes që ajo i bën Lidhjes Demokratike të Kosovës. Adelina Ismaili ka radhitur disa arsye, që sipas saj, duhet të votohet kandidatja për...

Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Partitë politike në Kosovë kanë filluar të bëjnë kalkulimet e tyre për koalicione në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që pritet të caktohen pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës, më 22 gusht Por, asnjëra prej tyre nuk ka treguar se me kë do të bëjnë koalicion...

Kjo është strategjia e Albin Kurtit për ta formuar qeverinë e ardhshme

Nga Lidhja Demokratike e Kosovës kanë deklaruar se mund të futen në koalicion parazgjedhor me Lëvizjen Vetëvendosje dhe PSD’në në rast se vërejnë kalkulime të partive tjera që kanë qenë në pushtet. Për të njëjtën çështje ka shkruar sot edhe lideri i Lëvizjes...

Efekti i taksës : Mallrat e Serbisë në zhdukje në tregun e Kosovës

Janë bërë gati tetë muaj kur Qeveria e Kosovës ka vendosur taksën 100 për qind për produktet e importuara nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina. Që nga kjo periudhë, importi nga Serbia ka shënuar rënie drastike, thonë autoritetet kompetente në Kosovë. Serbia, e cila...

Risi Risi : Çukur po vjen në Kosovë

Pija e famshme energjike e filmit çukur po vjen në Kosovë. Kjo pije është mjaft e përhapur në Turki dhe në Shtetet e ishullit Arabik. Së shpejti bashk me pijen Çukur do vij dhe pija tjeter V.I.P e quajtur AK47. Këtë e beri të ditur Pronari i Kompamis Ajni Sofiu në...

Husaj: kur të vijmë në pushtet e heqim taksen

Sekretari i përgjithshem i PDU-së Kreshnik Husaj tha se subjekti i tij politik tashme ka kandidatin për kryeninister dhe ati po i pregaditet nje teren i fuqishem për fushaten politike . Husaj tha se PDU tashme ka ndryshuar dhe se ka të gjitha planet për nje zhvillim...

Bëje Dasmen përallore me Gëzimin

Gëzim Haxhillari me ekeipin e tij bëjnë organizimin e Ahengjeve familjare në menyr të përkryer. Ai për klientet e vet ofron këto sherbime: Aparata të kafes Karrige Tavolina si dhe tendaGjellera dhe specialitete të ndrysme Familjare . Gjithashtu bën organizimin e...

Kjo është lista përfundimtare e kandidateve për deputet nga PDK në Dragash

Portali Kohapress.info ka siguruar listen finale të Kandidateve për Deputet të Partis Demokratke të Kosoves.

Beni Kizolli : Ndryshimi është i mundshem me bashkimin e forcave

Brenda një viti me aktivitet dhe qëndrimet tona si Lëvizje për Drejtësi, kontribuuam dhe ushqyem frymën e ndryshimit. Ndryshimi është e nevojshëm, sepse qytetarit do ua kthehet shpresa, Ndryshimi është e nevojshëm, sepse kapja e shtetit do të c ’kapet Tani vendimi ynë...

Pjesëtarë të familjes Jashari i bashkohen AKR’së

Kreu i AKR-së Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se kësaj partie i janë bashkuar disa figura të reja. Përmes një postimi në Facebook, Pacolli tha se AKR-së sot ju bashkuan pjesëtarët e familjes Jashari nga Prekazi. “Gjithmonë kënaqësi të jem në mesin e njërëzve që...

Përkrahja për LDK’në: Adelina i përgjigjet lexuesit që e quajti “pevaçicë”

Këngëtarja Adelina Ismaili, që njihet për bindjet e saj politike, i është përgjigjur një lexuesi të Gazetës Express rreth përkrahjes që ajo i bën Lidhjes Demokratike të Kosovës. Adelina Ismaili ka radhitur disa arsye, që sipas saj, duhet të votohet kandidatja për...

Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Partitë politike në Kosovë kanë filluar të bëjnë kalkulimet e tyre për koalicione në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që pritet të caktohen pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës, më 22 gusht Por, asnjëra prej tyre nuk ka treguar se me kë do të bëjnë koalicion...
Beni Kizolli : Ndryshimi është i mundshem me bashkimin e forcave

Beni Kizolli : Ndryshimi është i mundshem me bashkimin e forcave

Brenda një viti me aktivitet dhe qëndrimet tona si Lëvizje për Drejtësi, kontribuuam dhe ushqyem frymën e ndryshimit. Ndryshimi është e nevojshëm, sepse qytetarit do ua kthehet shpresa, Ndryshimi është e nevojshëm, sepse kapja e shtetit do të c ’kapet Tani vendimi ynë...

Pjesëtarë të familjes Jashari i bashkohen AKR’së

Pjesëtarë të familjes Jashari i bashkohen AKR’së

Kreu i AKR-së Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se kësaj partie i janë bashkuar disa figura të reja. Përmes një postimi në Facebook, Pacolli tha se AKR-së sot ju bashkuan pjesëtarët e familjes Jashari nga Prekazi. “Gjithmonë kënaqësi të jem në mesin e njërëzve që...

Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Partitë politike në Kosovë kanë filluar të bëjnë kalkulimet e tyre për koalicione në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që pritet të caktohen pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës, më 22 gusht Por, asnjëra prej tyre nuk ka treguar se me kë do të bëjnë koalicion...

Risi Risi : Çukur po vjen në Kosovë

Risi Risi : Çukur po vjen në Kosovë

Pija e famshme energjike e filmit çukur po vjen në Kosovë. Kjo pije është mjaft e përhapur në Turki dhe në Shtetet e ishullit Arabik. Së shpejti bashk me pijen Çukur do vij dhe pija tjeter V.I.P e quajtur AK47. Këtë e beri të ditur Pronari i Kompamis Ajni Sofiu në...

Husaj: kur të vijmë në pushtet e heqim taksen

Husaj: kur të vijmë në pushtet e heqim taksen

Sekretari i përgjithshem i PDU-së Kreshnik Husaj tha se subjekti i tij politik tashme ka kandidatin për kryeninister dhe ati po i pregaditet nje teren i fuqishem për fushaten politike . Husaj tha se PDU tashme ka ndryshuar dhe se ka të gjitha planet për nje zhvillim...

Bëje Dasmen  përallore me Gëzimin

Bëje Dasmen përallore me Gëzimin

Gëzim Haxhillari me ekeipin e tij bëjnë organizimin e Ahengjeve familjare në menyr të përkryer. Ai për klientet e vet ofron këto sherbime: Aparata të kafes Karrige Tavolina si dhe tendaGjellera dhe specialitete të ndrysme Familjare . Gjithashtu bën organizimin e...

Gjej lajmin tënd të preferuar

LAJME

SPORT

TEKONOLOGJI

EKONOMI

SHENDETESI

MAGAZINA