Ekonomia

Oda Ekonomike: Qeveria t’i alokojë 300 milionë euro për ta mbështetur sektorin privat

Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare, Këshilli i Investitorëve Evropianë dhe Klubi i Prodhuesve të Kosovës po kërkojnë nga Qeveria në detyrë alokimin e së paku 300 milionë eurove për fazën emergjente të...

Bizneset amerikanë interesohen për investime në Kosovë

Një delegacion i bizneseve amerikane qëndroi sot në Odën Ekonmike Amerikane në Kosovë ku u takua me disa përfaqësues të bizneseve që operojnë në Kosovë. Qëllimi i takimit të tyre ishte informimi lidhur me mundësitë që ofron Kosova për investitorët amerikanë, shkruan...

Nga viti i ardhshëm kosovarët do të gjobiten nëse nuk e punojnë tokën

Që nga viti i ardhshëm, kosovarët do të duhet t’i paguajnë tatim shtetit për tokën që nuk e punojnë. Gjithë kjo meqenëse institucionet e Kosovës po planifikojnë që nga 2020’ta të nisin aplikimin e tatimit për të gjitha tokat bujqësore të cilat nuk punohen. Por, se sa...

Me 29.99€, merr Televizorin me veti!

Kujtesa lansoi ofertën më të re, ku bashkë me një gamë produktesh vjen edhe një televizor LG 50 inch me një dizajn modern dhe unik, për 29.99€ në muaj ku mund të shikoni te gjitha kanalet HD te Kujtesës në kualitetin 4K. Në këtë ofertë përveç Televizorit, përfitoni...

Me 29.99€, merr Televizorin me veti!

Kujtesa lansoi ofertën më të re, ku bashkë me një gamë produktesh vjen edhe një televizor LG 50 inch me një dizajn modern dhe unik, për 29.99€ në muaj ku mund të shikoni te gjitha kanalet HD te Kujtesës në kualitetin 4K. Në këtë ofertë përveç Televizorit, përfitoni...

Nga viti i ardhshëm kosovarët do të gjobiten nëse nuk e punojnë tokën

Që nga viti i ardhshëm, kosovarët do të duhet t’i paguajnë tatim shtetit për tokën që nuk e punojnë. Gjithë kjo meqenëse institucionet e Kosovës po planifikojnë që nga 2020’ta të nisin aplikimin e tatimit për të gjitha tokat bujqësore të cilat nuk punohen. Por, se sa...

Bizneset amerikanë interesohen për investime në Kosovë

Një delegacion i bizneseve amerikane qëndroi sot në Odën Ekonmike Amerikane në Kosovë ku u takua me disa përfaqësues të bizneseve që operojnë në Kosovë. Qëllimi i takimit të tyre ishte informimi lidhur me mundësitë që ofron Kosova për investitorët amerikanë, shkruan...

Oda Ekonomike: Qeveria t’i alokojë 300 milionë euro për ta mbështetur sektorin privat

Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare, Këshilli i Investitorëve Evropianë dhe Klubi i Prodhuesve të Kosovës po kërkojnë nga Qeveria në detyrë alokimin e së paku 300 milionë eurove për fazën emergjente të...
Bizneset amerikanë interesohen për investime në Kosovë

Bizneset amerikanë interesohen për investime në Kosovë

Një delegacion i bizneseve amerikane qëndroi sot në Odën Ekonmike Amerikane në Kosovë ku u takua me disa përfaqësues të bizneseve që operojnë në Kosovë. Qëllimi i takimit të tyre ishte informimi lidhur me mundësitë që ofron Kosova për investitorët amerikanë, shkruan...

Me 29.99€, merr Televizorin me veti!

Me 29.99€, merr Televizorin me veti!

Kujtesa lansoi ofertën më të re, ku bashkë me një gamë produktesh vjen edhe një televizor LG 50 inch me një dizajn modern dhe unik, për 29.99€ në muaj ku mund të shikoni te gjitha kanalet HD te Kujtesës në kualitetin 4K. Në këtë ofertë përveç Televizorit, përfitoni...

Gjej lajmin tënd të preferuar

LAJME

SPORT

TEKONOLOGJI

EKONOMI

SHENDETESI

MAGAZINA