Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel për Ndihmë për Idriz Bajramin

Apel per ndihme urgjente!!!Babai, axha, daja, miku yne, Idriz Bajrami, ka nevoje per ndihmen tone. Idriz Bajrami, eshte diagnostifikuar me semundje te rende te Leukimis dhe ka nevoj per sherim jashte vendit. Per momentin Idrizi ndodhet ne nje spital ne Gjermani...
Ushqimet që po ju vrasin ngadalë

Ushqimet që po ju vrasin ngadalë

A e dini se ka ushqime që i konsumoni çdo ditë dhe që po ju vrasin ngadalë? Shumica prej nesh kanë një numër të këtyre ushqimeve në menynë e përditshme, por nëse i përzieni të gjitha këto, do të merrni një kombinim vdekjeprurës. Prandaj, duhet të filloni të bëni...