Risi Risi : Çukur po vjen në Kosovë

Risi Risi : Çukur po vjen në Kosovë

Pija e famshme energjike e filmit çukur po vjen në Kosovë. Kjo pije është mjaft e përhapur në Turki dhe në Shtetet e ishullit Arabik. Së shpejti bashk me pijen Çukur do vij dhe pija tjeter V.I.P e quajtur AK47. Këtë e beri të ditur Pronari i Kompamis Ajni Sofiu në...
Husaj: kur të vijmë në pushtet e heqim taksen

Husaj: kur të vijmë në pushtet e heqim taksen

Sekretari i përgjithshem i PDU-së Kreshnik Husaj tha se subjekti i tij politik tashme ka kandidatin për kryeninister dhe ati po i pregaditet nje teren i fuqishem për fushaten politike . Husaj tha se PDU tashme ka ndryshuar dhe se ka të gjitha planet për nje zhvillim...
Bëje Dasmen  përallore me Gëzimin

Bëje Dasmen përallore me Gëzimin

Gëzim Haxhillari me ekeipin e tij bëjnë organizimin e Ahengjeve familjare në menyr të përkryer. Ai për klientet e vet ofron këto sherbime: Aparata të kafes Karrige Tavolina si dhe tendaGjellera dhe specialitete të ndrysme Familjare . Gjithashtu bën organizimin e...
“E kam dit” – tha Blerina Tërbunja

“E kam dit” – tha Blerina Tërbunja

“E kam dit” – tha me zë të lartë vajza që qëndronte ulur në tavolinën përball. Djali që ishte ulur me të, mundohej ta qetësonte. Nga kjo kuptova se ishin çift, dhe jo se doja të dëgjoja bisedën e tyre më tutje, por vet vajza fliste me zë të lartë,...