Beni Kizolli : Ndryshimi është i mundshem me bashkimin e forcave

Beni Kizolli : Ndryshimi është i mundshem me bashkimin e forcave

Brenda një viti me aktivitet dhe qëndrimet tona si Lëvizje për Drejtësi, kontribuuam dhe ushqyem frymën e ndryshimit. Ndryshimi është e nevojshëm, sepse qytetarit do ua kthehet shpresa, Ndryshimi është e nevojshëm, sepse kapja e shtetit do të c ’kapet Tani vendimi ynë...
Pjesëtarë të familjes Jashari i bashkohen AKR’së

Pjesëtarë të familjes Jashari i bashkohen AKR’së

Kreu i AKR-së Behgjet Pacolli ka bërë të ditur se kësaj partie i janë bashkuar disa figura të reja. Përmes një postimi në Facebook, Pacolli tha se AKR-së sot ju bashkuan pjesëtarët e familjes Jashari nga Prekazi. “Gjithmonë kënaqësi të jem në mesin e njërëzve që...
Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Partitë politike në Kosovë kanë filluar të bëjnë kalkulimet e tyre për koalicione në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që pritet të caktohen pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës, më 22 gusht Por, asnjëra prej tyre nuk ka treguar se me kë do të bëjnë koalicion...