I veqanti Mc Gima vjen me këngen Maturant

I veqanti Mc Gima vjen me këngen Maturant

Mc Gima është emri artistik i Agim Pajazitit vjen special në Kohapress.info për të rrefyer shumqka mbi jeten e tij karrieren dhe gjithqka tjeter.E veqanta është sepse ai është një person me aftesi të kufizuara por ai asnjeher nuk u dorzua apo nuk u nenshtrua ai...
Intrevist me: Teolog Ardian Sejdiu

Intrevist me: Teolog Ardian Sejdiu

Si shkon ky Ramazanë dhe sa jeni i angazhuar? 1 – Ramazani m’shkone shume mire, e perjetoj maksimalisht cdo moment të bukur që ofronë, pavaresisht faktit se jam shume I angazhuar me ligjerata dhe tribuna brënda dhe jasht vëndit.Cilat janë të mirat dhe sfidat që...
DJ CIMI ARTIST ME PEDIGRE DHE I PALEKUNDUR

DJ CIMI ARTIST ME PEDIGRE DHE I PALEKUNDUR

FILLIMISHT NA TREGONI SI NISI KARRIERA JUAJ NË MUZIKË? Sigurisht që arti nuk ka kufij nuk njeh moshë e as gjini dhe dua të theksoj për të qënë një artist i vërtetë duhet ti plotesosh disa kritere , në radhe të parë edukata në punë ,disciplina ,vullneti për punë ,ta...