Bizneset amerikanë interesohen për investime në Kosovë

Bizneset amerikanë interesohen për investime në Kosovë

Një delegacion i bizneseve amerikane qëndroi sot në Odën Ekonmike Amerikane në Kosovë ku u takua me disa përfaqësues të bizneseve që operojnë në Kosovë. Qëllimi i takimit të tyre ishte informimi lidhur me mundësitë që ofron Kosova për investitorët amerikanë, shkruan...
Me 29.99€, merr Televizorin me veti!

Me 29.99€, merr Televizorin me veti!

Kujtesa lansoi ofertën më të re, ku bashkë me një gamë produktesh vjen edhe një televizor LG 50 inch me një dizajn modern dhe unik, për 29.99€ në muaj ku mund të shikoni te gjitha kanalet HD te Kujtesës në kualitetin 4K. Në këtë ofertë përveç Televizorit, përfitoni...