Hej Mamacita vjen fuqishem nga Eandi

Hej Mamacita vjen fuqishem nga Eandi

EAND KOSUMI 15 vjeqar i talentuar i lindur në MENNHEIM të Gjermanise dhe jeton në Mennheim. Kjo është kenga dhe klipi i dytë me radhe nga Eandi. Përndryshe kënget i ka perfundu në Vibe Records të Dj Cimi dhe klipet me Creativ Films. Eandi nuk do të ndalet me kaq ai...
Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Kush do të bëjë koalicione e kush do të hyjë vetë në zgjedhje?

Partitë politike në Kosovë kanë filluar të bëjnë kalkulimet e tyre për koalicione në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që pritet të caktohen pas shpërndarjes së Kuvendit të Kosovës, më 22 gusht Por, asnjëra prej tyre nuk ka treguar se me kë do të bëjnë koalicion...