Futbollistja nga Prizreni që beri buj në media Jehona Shala sonte është Prezentuar tek Fc A&N njofton Kohapress.info.

Jehona është pjes e perfaqesuses së Kosoves në ekipin e femrave dhe është njera nder vajzat futbolliste më premtuese në Kosovë.

Ajo per Portalin Koha Press shprehet e lumtur dhe premton se do të vazhdoj të luaj dhe të shenoj duke mos u ndalur asnjeher.

Jehona ishte pjes e Kf Liris poashtu nga Prizreni sezonin e kaluar duke qën njera nder futbollistet me të mira në Kosovë.