Futbollistja nga Prizreni që beri buj në media Jehona Shala përfundimisht në sezonin e ri nuk do të jet më pjes e K.f.f Liris së Prizreni.

Këtë njoftim ajo e beri vet ne rrjetin social duke mos harruar ta falenderoj ekipin si dhe në veqanti trajnerin e saj Rexhep Gaxholli njofton Kohapress.info

Në Vazhdim Postimi i Jehones

Me kete post dua te ju lajmeroj qe me nuk jam pjese e ekipit te qytetit tim KFF.LIRIA . Ndonjehere rrethanat,njerzit apo kushtet te detyrojne te marresh vendim qe ndoshta nuk e ke menduar asnjehere ! Dua ta falenderoje perzemersisht trajnerin Rexhep Gaxholli me te cilin nga fillimi e nisem kete sfide bashk me Profesorat Naif Jahaj & Granit Gashi . Mesova shume gjera nga te gjithe ,mbi te gjitha respektin nga trajneri Rexhep. 
Dashuria per ekipin e qytetit nuk eshte per asnje ekip tjeter por gjithmone duke e bere maksimumin kudo qe shkoje do tregohen vlerat dhe talenti im. Faleminderit shume ju vajzat e Ekipit ,faleminderit perseri trajner te jam falenderuese gjate tere jetes per keshillat e te gjitha gjerat,faleminderit te gjithe ju profesoret qe me keni perkrah nga fillimi ! Shpresoje qe nje dite do jeni krenar me mua !